Over Margreet

Een korte toelichting over mijn achtergrond. En wat dat voor u betekent.

Achtergrond

Ik ben een Rotterdamse jurist, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden.

Margreet GroenewegTijdens en na mijn studie ben ik gedurende ruim tien jaar werkzaam geweest in de juridische wereld. In deze periode heb ik in verschillende juridische functies, bij verschillende advocatenkantoren, een juridisch adviesbureau en de overheid ruime ervaring opgedaan met het recht in de praktijk. Daarbij lag de nadruk op het arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht en insolventierecht.

In deze periode heb ik de smaak van het recht goed te pakken gekregen, en is mijn aanvankelijke interesse veranderd in een ware passie voor het recht.

 

Wat betekent dat voor u?

Deze ervaring en passie voor het juridische vak vertalen zich in een betrokken, deskundige en doortastende werkwijze. Met een enorme drive om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. En dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Het belangrijkste doel is om voor u een oplossing te vinden die het beste bij u past. En die uiteraard haalbaar is. Geen langdradig en wollig advies.  Maar eerlijk en duidelijk, zodat u weet waar u aan toe bent. Dat kunt u van mij verwachten.