Werkwijze

Vanzelfsprekend staan bij de behandeling van uw zaak uw belangen voorop. In ons eerste gesprek geeft u aan wat u wilt bereiken. Ik onderzoek de - juridische - haalbaarheid van de door u gewenste uitkomst. Ik zal u dus ook informeren over eventuele risico’s waarmee u rekening moet houden. Vervolgens bespreken we samen de aanpak van uw zaak. Nadat ik ben begonnen aan uw zaak, houd ik u uiteraard tijdig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tarieven

GLV Juridische Diensten biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de kosten worden berekend. U kunt kiezen uit:

  • betaling op basis van een uurtarief
  • betaling tegen een vaste prijs
Uurtarief
Bij betaling op basis van een uurtarief worden de kosten van juridische bijstand berekend op basis van het aantal gewerkte uren vermenigvuldigd met het overeengekomen uurtarief.
Vaste prijs
Kiest u voor een vaste prijs dan bepalen we samen het totaalbedrag. U weet dan vooraf wat een zaak u zal kosten. Dat is wel zo duidelijk.
Incassotarief
Voor de incasso van onbetwiste vorderingen is het mogelijk om de prijs te bepalen op basis van no-cure-no-pay. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

 ** Soms moeten extra kosten worden gemaakt, die niet in de prijs zijn inbegrepen. Zoals kosten voor aangetekende verzending, deurwaarderskosten en griffierecht. Hierover wordt u vooraf geïnformeerd **